biology


hejsan barn, visste ni att världens minsta blommande planta är the wolffia plant?
så bra då!

Jag sitter i detta nu och gör biologi som är fruktansvärt enkel. Det, i princip jobbigaste jag måste göra är att scrolla ner lite då och då för att hitta svaren för att sedan skriva av dem. RAKT AV BAH! Ibland är det amerikansk skolan för go!

Just nu är det spirit week i skolan för det är winter? spring? homecoming på friday. Det som händer under spirit week är basically att man klär ut sig varje dag under vecka och dagens tema var miss matching/crazy hair day (där av mitt lite jobbiga hår) imorgon är det ugly sweater day och fredagen avslutas alltid med extreme blue and gold day (skolans fänger)och så ska alla vara SUPER PEPP of course, så vi får sluta lite tidigare vissa dagar för att gå in i aulan för en pepp ensamble där rektorn håller tal och skolbandet spelar. det är ganska mysigt faktiskt.

nu ska jag fortsätta vara en duktig utbytesstudent och studera växter, adjö!


Sweden is calling

Så jäkla fin dag, jag åkte till Sverige!Fast nej, inte riktigt.
Jag åkte till Lindsborg (läs Linsbouuuuurggg) som är en liten stad i Kansas som "hittades" av svenskar så dom har massa svenska saker där. Så himla fint!

En söt liten telefonkiosk


Ser ni den lilla dalahästen framför dörren? En sån hängde på varenda hus i hela staden. Lite coolt!

Självfallet!

Schyssta b-rudar. Förresten så stod  det såna där dalahästar lite varstans i hela staden med olika designer, jag tror det var 29 stycket.

Jag hittade till och med en svenk människa! Hon hette Birgitta och skulle lära ut svenska på colleget i staden. Hon var så himla trevlig och det va så kul att prata svenska. Vi hade till och med likadana skor :D

KOLLA KOLLA KOLLA!
 Jag började nästan gråta!! haha, dock köpte jag i hummersås vilket är ÄNNU bättre!

Amen!

ååh<3 haha de översta kostade $100 och de var inte ens 15cm höga

NÖJD!

det är ju kul att jag anstränger mig i alla fall


risenpåse.se

awkward day på många sett och vis men den blev genast fem miljoner gånger bättre när jag hittade ett tjockt kuvert i min brevlåda ifrån mina bästa vänner,

nu ska jag fortsätta lyssna på Julia Stone och imorgon ska jag börja blogga på riktigt
XXXO

party like a rockstar...


in the bowling alley?

GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0