join the army


Ibland har jag tur.

Till exempel en gång när jag letade land och rike runt efter en helt vanlig kamouflageskjorta som jag har kommit på skulle vara sjukt coolt att ha till ett par slitna jeansshorts och mina Dr.Martens. Sen går jag in på den lilla Second Handen i stan och hittar precis, exakt, på pricken en sån jag ville ha för 25kr.
Denna gång var igår.
Jag älskar när jag gör såna där fynd som bara blir så jäkla rätt!
Faktum är att hela fredagen helt enkelt var min dag. I skolan så insåg jag att ALLT mitt skolarbete kommer vara klart på onsdag och att det kommer att bli bra också. Eller jag hoppas i alla fall det. Sen när jag åkte till stallet så visade det sig att det var lika underbart det. Vi red ut på ängarna och hoppade terränghinder och Nicke picke pö tyckte det var precis lika roligt som jag och passade på att busa lite. Det blir lite sorgligt att säga hejdå till honom när jag ska åke till USA.

Det där var min underbara fredag och jag kände bara för att skriva om den för det slog mig faktiskt att det var länge sen jag mådde så här bra.

mina doktorer


431 kr, Tradera in my heart

blondes have more fun


Nu har jag efter många om och men bestämt mig...
Jag SKA bli blond!
Jag planerar att skaffa samma färg som skitsnygga Mary Kate Olsen här, det vore ytterst jättenice om man hade hennes hår över huvud taget. Det är liksom ganska snyggt!

STARSTRUCK


VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!
Det är inte klokt men under det senaste dygnet så har jag gått och kärat ner mig i Tokio Hotel (misstänker att en viss Tuva har smittat mig) men shit det trodde  jag aldrig!
Och inte nog med det så har jag precis insett att Bill Kaulitz är galet snygg!
 Fast jag har alltid haft en förkärlek till spinkiga killar med kajal så det var ju ganska väntat.
Nej, nu får jag verkligen ge mig så att jag kan börja med samhällskunskapen...


i någonting såhär...


firade jag min valborg.
Det var meningen att den här bilden skulle komma upp i går men eftersom min dator bestämde sig för att strejka och för att jag föddes utan tålamod så fick det bli nu.

Kvällen i sig var i alla fall superbra och avslutades med lite näsblod, hähä.

Imorron är det tyvärr måndag fast det känns inte så där jättejobbigt egentligen, kan bero på att måndagar brukar bestå av ungefär 1,5 lektion sen så får man åka hem.
Hmm ja, nu ska jag kolla på Big Brother och kolla vilken av alla äckliga människor där inne som åker hem, helst Madde, helst inte Christian, han är söt.

Så, där va lite onödig information Bye.


RSS 2.0