The Sunflower State- Kansas

Jaha, nu är det på riktigt. Eller egentligen var det på riktigt i onsdags kväll men jag har inte lyckats smälta det förens nu. Om mindre än två månader åker jag till Kansas. För att vara lite mer exakt så beger jag mig den 5 augusti till New York för att sedan den 8 fortsätta till El Dorado, en liten stad med 13 000 invånare (men jag bor faktiskt bara en halvtimme ifrån Kansas största stad, Wichita).  Jag kommer att bo hos familjen Cecchini. Det vill säga, mamma Ali, pappa Robert och mina två värdsystrar Miranda och Veronica som är 16 och 9 år gamla. Jag kommer att gå på Circle High School och jag börjar den 17 augusti.

Skolans färger är färger är förövrigt vitt och blått och deras lag heter T-Birds eller Thunder Birds. Det är tydligen en av de bästa skolorna "in this area" och dom gillar skoldanser för dom har fyra stycken. Homecoming, Halloween, Snowball och Prom.
Hur American style får det bli egentligen!?=D

Känns det sjukt?
- JA!

Är jag scared to death men samtidigt så J*VLA förväntansfull?
-JA!

När jag fick beskedet i onsdags kväll blev jag så sjukt rädd när jag insåg att Nu är det på riktigt, det finns ingen återvändo och min första tanke var JAG VILL INTE! Det slutade med att jag fick väcka min älskade mamma för lite suport och vi satt och kollade runt på olika bilder och information om Kansas till ca 02.00. Jag fattade först inte att jag skulle till Kansas av alla ställen, jag hade ju föreställt mig själv med att glassa runt på någon strand i typ Florida eller Calofornina?! Men efter att ha mailat med min familj nu i några dagar inser jag att jag inte hade kunnat hamnat på ett bättre ställe och jag VET att mitt år kommer bli så sjukt bra!!!

Det blev ett lång inlägg men jag kände att jag ville dela med mig lite av det här i min blogg med som är fylld fett mkt utbytesmania (ja, jag änvänder mig ofta av ironi.) Nej men nu får det bli lite skärpning och här kommer lite bilder på mitt framtida hem!

Au Revoir


El Dorado

Wichita
Jag antar att det är hit man åker när man ska till "The Mall" och det gör ingenting =D

Just ja, Kansas är en av de stater som har flest tornados. Det känns säkert och bra!
Nej men egentligen, fatta vad coolt att se en sån irl!
När jag berättade för Ali (mamman) om mina syndiga förhoppningar att se en så sa hon att under hennes totalt 19 år som invånare i Kansas så hade hon aldrig sett en tornado.
Fan!


RSS 2.0