hur awsome?

Hur super, extremt jätteawsome är det inte att man först har panik och skriver i hopp en uppsats på 30 minuter i ren panik och sedan går och har en klump i magen i två veckor för att man vet att man kommer få ett fett IG eller ett fult G men så får man ett underbart MVG?! 
Den här fredagen kunde inte ha blivit bättre, så otroligt skönt att ALLT skolarbete är klart för tillfället och det är verkligen inte likt mig. Så nu ska jag bara vänta in lördagen, det vill säga valborg som ska firas med mina super, extremt jätteawsoma cheyer. Det blir nog kanon!
Nu ska jag gå ner och kolla om mamma har gjort någon mat sen gittar jag till the stable.
ADIOS AMIGOS


sjuk...

Att jag är jättesjuk och måste vara hemma är lögn.
Att jag mår lite halvdåligt och vill vara hemma är sant.

Jag kände inte riktigt någon lust att gå till skolan idag så jag kände efter lite och märkte att jag faktiskt hade jätteont i huvudet och mådde illa. Så istället för nödvändig matte så får min dag bestå av Spindelharpan, Disney Channel, Harry Potterböcker och Michael Jackson. Usch vad lat jag är =( Men jag kände att jag behövde en dags semester sådär två dagar innan påsklovet, och tog mig friheten att stanna hemma med min lika lata, lite småäckliga hund Bullen.
Treefligt!


NOLIFER

Nu har jag alltså skaffat en blogg och det känns skittöntigt men det är såna saker som händer under tråkiga SO-lektioner. Jag tänker försvara min töntiga blogg genom att säga att jag endast har den då jag ska åka till The United States under ett år och då kankse det är någon själ där ute som bryr sig om vad jag gör under dagarna.
 Men förmodligen inte.

Såå... Det var mitt första töntiga inlägg i min töntiga blogg =)

C YA

MKT fin bild
Tänkte starta med en seriös sunkbild också


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0