du där!


usch vad jag tycker om den här låten. jag känner att jag vill gråta, skratta, dö och leva på samma gång fattar ni?
nej, men Tuva förstår, det vet jag att hon gör.
Jag känner mig konstig. Ja. Ja, det gör jag.

Förövrigt då Linda, hur går det där borta i USA? Är du tjock än? Hur går det i skolan? Har du fått några amerikanska kompisar? Vilken är din favorit färg?

Jo, tack det går fint. Ja, jag lider av grav övervikt. Det går bra i skolan, har överlag straight A's. Ja, jag har kompisar men ingen som är som jag. Min favorit färg varierar från dag till dag men röd är en fin färg.

Nej, men seriöst. Jag vet att jag borde uppdatera min blogg oftare men jag vet inte  vad jag ska skriva. Jag går till skolan och är halvdeprimerad i 7 timmar, åker hem och gör läxor och äter jordnötssmör direkt ur burken och efter det så röker jag weed. Ja... Fast nej. Eller lite kankse. Inte alls.

Vad har USA gjort med mig? Jag är annorlunda det är allt jag har att säga. Hej då.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha råkade av en slump hamna på din blogg och skulle jätte gärna veta hur det är att vara utbytesstudent i USA ? Har funderat rätt länge på det men vet inte om jag skulle våga, är det värt det ? Trivs du ? :)

2011-11-29 @ 16:39:57
Postat av: Ellen

Åh, finafina Lindihopp! Jag saknar dig jättemycket. Känns det ensamt i USA? Du är inte ensam! Jag tänker på dig (du kanske känner det, det brukar klia på näsan när någon tänker på en) och hoppas att du börjar uppdatera bättre. Men mest, mest hoppas jag att du är glad och lycklig. Puss på dig!

2011-12-01 @ 22:26:23
URL: http://ellen.spotlife.se/
Postat av: Tuva Alicia

fyfan vad jag älskar dig Linda. Låten är underbar

åh. Men Linda, det är halva tiden kvar nu, varelse det är lite eller mycket. Jag vet själv, när jag var en sväng över till stora high school skolan att jag också kände mig lost, ingen var som jag. Så jag kan förstå hur du känner.

Men ska du kanske börja på någon sport? Vore inte det något? Typ träffa nya människor och så?

massa kärlek <3hahaha. "weeed."

"Mat, dyra kvinnor, weeed"

2011-12-18 @ 18:36:48
URL: http://tuvaalicia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0